Meksika Vizesi

Meksika Vizesi

Meksika her yıl Amerika başta olmak üzere, dünyanın bir çok yörelerinden ziyaretçi alan, gerek kültürel zenginlikleri ve müziği, gerekse sıcak insanları ile ziyaretçilerine evinin sıcaklığını hissettirebilen insanlardan oluşan, görülmesi gereken ülkelerden biridir. Türkiye’den her yıl yüzlerce kişinin müdavim olduğu Meksika, özellikle dans, müzik ve yemek ile ilgilenen kişi ve kuruluşlar tarafından en fazla yoğunlukta tercih edilmektedir. Turistik veya iş, her açıdan görülmeye değer bir ülke olan Meksika için vize danışmanlığınızı biz yapabilir ve vize dosyanızı profesyonel bir şekilde sizin namınıza Meksika konsolosluğu‘na sunabiliriz.
Meksika Vizesi ve vize işlemleri hakkında sizlere aşağıda gerekli evrakların tam listesini veriyoruz.
Meksika Vizesi türlerine göre işlemler

Bordrollu Çalışan Vizesi
Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir)
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, MEKSIKA konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi,
Son üç aylık bordro fotokopisi,
Ticari seyahatleriniz için MEKSIKA da bulunan firmadan davetiye,
2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir)
Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
Pasaport,
Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
Kredi kartlarının fotokopisi,
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir.

Şirket Sahibi Vizesi
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, MEKSIKA konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe,
Ticari seyahatleriniz için MEKSIKA da bulunan firmadan davetiye,
Kredi kartlarının fotokopisi,
Pasaport,
Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi,
Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi,
Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi,
Şirketin vergi levhasının fotokopisi,
2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları,
Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

Öğrenci Vizesi
2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu MEKSIKA vizesinin fotokopisi,
Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, MEKSIKA ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı,
Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
MEKSIKA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
Pasaport,
Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir.

Emekli Vizesi
Pasaport,
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
Emeklilik cüzdanının fotokopisi,
MEKSIKA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
Gayrimenkul tapusu fotokopisi,
2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir.

Ev Hanımı
Eşinin geçerli veya eski MEKSIKA vizesi var ise fotokopisi,
Seyahat süresini içine alan 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası,
Banka hesap cüzdanının fotokopisi,
2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli)
MEKSIKA Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe,
Pasaport,
Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli,
Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Print Friendly, PDF & Email
%d blogcu bunu beğendi: