Norveç Vizesi

Norveç Vizesi

Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
Vize başvuru formu İngilizce ve Fransızca dır.

Ticari Vize
Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
Şirketin imza sirküleri.
Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
Vergi Levhası nın fotokopisi.
SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.
Gidilecek ülkedeki şirketten davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Medeni durum ve eşlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir.)
2 adetVesikalık fotoğraf.

Turistik Vize
Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
Şirketin imza sirküleri.
Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
Vergi Levhası nın fotokopisi.
SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.
Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Medeni durum ve eşlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir.)
2 adetVesikalık fotoğraf.
Şahsın ev tapusu, banka hesap cüzdanı ve vb. evrakların fotokopileri.
Otel rezervasyon formu.
Uçak bilet fotokopisi.

İrtibat Adresleri
Konsolosluk Bilezik Sokak No:2 Findikli Istanbul +90 212 249 97 53
BüyükElçilik Kelebek Sok. No:18 G.O.P. Ankara +90 312 447 86 90